PROMENADIGALLERIAN NÄYTTELYHAKU 2019

 

Promenadigalleria on Hyvinkään Taiteilijaseuran galleria, joka sijaitsee noin kilometrin päässä Hyvinkään rautatieasemasta. Rakennus on kaksikerroksinen puutalo 1800-luvulta. Näyttelytilaa galleriassa on n. 84m². Pohjapiirros ja kuvia tilasta löytyy alempaa ”Galleriatilan esittely” -linkistä.

Syksy 2019 näyttelyajat ovat nyt haussa. Vapaamuotoiset hakemukset liitteineen näyttelysuunnitelma, viisi hyvälaatuista teoskuvaa ja ansioluettelo tulee toimittaa 30.10.2018 mennessä (postileima riittää) osoitteeseen: Hyvinkään Taiteilijaseura / näyttelytoimikunta, Vaiveronkatu 10, 05900 Hyvinkää.

Täytä lomake alla olevan painikkeen kautta tai hakemuksen liitteineen voi lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen: vaiveronkatu10@gmail.com.

Näyttelyn kesto on kolme viikkoa ja näyttelymaksu Hyvinkään Taiteilijaseuran jäseniltä 235 €/kerros ja muilta 370 €/kerros. Muista merkitä hakemukseesi, haetko näyttelyaikaa yhteen vai kahteen kerrokseen. Näyttelyn järjestäjän tulee huolehtia näyttelyvalvonnasta sunnuntaisin. Juhlapyhinä galleria on suljettu. Muina aikoina valvonnasta vastaa Hyvinkään Taiteilijaseura.

Hae täyttämällä nettilomakkeemme tai tulosta lomake ja lähetä
30.10.2018 mennessä (postileima riittää) osoitteeseen:
Hyvinkään Taiteilijaseura / näyttelytoimikunta,
Vaiveronkatu 10, 05900 Hyvinkää.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä!